Inschrijven ‘Hof van Neer’ gestart

Door: Redactie Neers Nieuws

Op woensdag 5 oktober vond de informatiebijeenkomst plaats van ‘Hof van Neer’ in de Haammaeker. Ruim 250 mensen bezochten de informatieavond. Tijdens deze avond werden de plannen gepresenteerd van: DB Ontwikkeling en Mondzorg Limburg.

DB Ontwikkeling

DB ontwikkeling is het bedrijf van Ruud Boonen (Neer) en Arie Drenth. DB Ontwikkeling heeft tijdens de informatieavond haar plannen op het gebied van woningbouw gepresenteerd. De intentie is om maximaal 16 levensloopbestendige woningen te bouwen in ‘Hof van Neer’.

Als alles volgens plan verloopt kunnen de eerste woningen begin 2017 worden gebouwd. De eerste woningen zullen dan eind 2017 worden opgeleverd. De woningen zijn beschikbaar voor iedereen. Het is mogelijk om een woning te kopen of te huren. De inschrijvingen zijn gisteravond (05-10-2016) begonnen. Heeft u interesse in één van de woningen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wilt u de presentatie van ‘Hof van Neer’ nog eens terugkijken of was u niet in de gelegenheid om de informatiebijeenkomst te bezoeken? Klik dan hier voor de presentatie.

Mondzorg Limburg

Mondzorg Limburg presenteerde gisteravond (05-10-2016) haar plannen om een mondzorgcentrum in Neer te openen. Binnenkort zijn deze plannen ook terug te lezen op deze website.

 

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ga terug naar home